Podmínky prodeje činčil

11.04.2012 18:29

Mláďátka nabízím k rezervaci ve stáří 3 -4 týdnů kdy už by nemělo docházet k případnému úhynu. K odběru pak činčilky dávám ve stáří 2 - 3 měsíců a při váze 250 g, kdy jsou již zvyklé na pevnou stravu.

Cena se odvíjí dle mutace mláďátek. Mutace Hetero a homo beige cca 1200,-, standard gray cca 600,--.

Při rezervaci požaduji zálohu v ceně 1/2 z ceny činčilky, aby nedocházelo k jejímu eventuálnímu zrušení a zabránilo se títmo koupi činčilek skutečným zájemcům. Záloha je v tomto případě nevratná. Vratná záloha je pouze v případě, že dojde ke zrušení rezervace z mé strany.

Upřednostňuji osobní převzetí, avšak chápu, že můžete být z daleka, proto se můžeme domluvit na přepravě pomocí třetí osoby či přepravní služby. V tomto případě odpovídá za stav činčilky vždy přepravce.

Při převzetí činčilek do vašich rukou, budou vždy naučeny na lidský kontakt a pevnou stravu, budou zaevidovány a s rodokmenem (nemá vliv na cenu, slouží pouze k případnému chovnému křížení). S případným postupem chovu ráda poradím.Máte-li nějaké dotazy, ráda vše zodpovím .

 

Zdravím všechny milovníky plyšáčků:-)

Zajímavosti o činčilách

ODKAZY

02.05.2011 10:34
Spousty zajímavostí o činčilkám získáte z literatury či speciálních webů. Např. www.zocsch-činčily.eu, www.Činčily.com. Nebo jen stačí zadat činčila do vyhledávače.

Malé DESATERO pro chovatele

02.05.2011 09:38
1. Jsme zvířátka se soumračnou a noční aktivitou (jako většina chovaných hlodavců), což znamená, že přes den odpočíváme a spíme a od soumraku do úsvitu skotačíme. Proto je důležité, abysme měly své příbytky umístěny u vás doma tak, abychom vás v noci nerušily a přes den nerušili vy nás. 2....

Kdo jsme?

02.05.2011 09:29
Ahojky, jsem Chinchilla lanigera. Můj původní domov jsou jihoamerické Andy, které dosahují nadmořské výšky až 3000m. Průměrné teploty zde jsou okolo 15 °C, což se nám vzhledem k našemu teplému kožíšku moc líbí. Bohužel i náš krásný kožíšek může tak trochu za to, že nás v našem původním domově...